D’ON sortim?

Em dic Eduard Martínez i sóc el creador de Bramant que neix l’any 2018 estampant el dibuix de la posidònia en una samarreta per als meus fills. A partir d’aquest moment comença a agafar forma i vaig creant noves il·lustracions (Corall Vermell i Gorgònia Blanca) i al cap de poc es converteix en una marca.
En un primer moment, per intentar sumar valor, les estampacions les realitzo jo al taller artesanal que instal·lo a l’estudi, però les dificultats tècniques m’impedeixen complir amb la demanda i per això des de l’any 2021, externalitzo l’estampació en tallers especialitzats situats a Sabadell i Girona. Per Bramant, la proximitat sempre és important.

El nostre mar i el nostre entorn està greument amenaçat per molts factors. Cada acció és important per intentar revertir aquestes amenaces i Bramant neix de bon començament amb aquesta consciència. La sostenibilitat és el més important.

El cotó és sempre 100% orgànic i els materials complementaris (com el polyester en algunes dessuadores) és material reciclat.

El sector tèxtil ha estat des de fa dècades el responsable de l’explotació de persones i nens arreu del món, per aquest motiu és important per Bramant i per mi que les peces tèxtils no només siguin orgàniques, sinó que han de certificar que no s’ha explotat i s’ha obligat a ningú a treballar i més a més aquell treballador ha d’haver cobrat un salari digne. Per això totes les peces estan certificades per la fundació FAIR WEAR.

 

Escriu-nos