U

Truca quan vulguis

607 46 26 00

Envia un email

hola@bramant.cat

D'on surt Bramant?

Bramant

eduard martinez impulsor de bramant

Bramant és una marca de roba sostenible i de comerç just.

Bramant neix amb la intenció d’expressar una necessitat. Els seus dissenys inspirats en la flora, la fauna i l’entorn del Cap de Creus s’identifiquen amb un espai únic i singular i al mateix temps és una crida a prendre consciència dels danys que està causant la nostra societat.
El nostre planeta, el nostre entorn està perdent el color, està perdent la vida i des d’una visió positiva i activa, Bramant vol contribuir a fer arribar el missatge el més lluny possible.

Totes les peces són de cotó orgànic, cotó reciclat o polièster reciclat. Però per nosaltres les persones també són importants i per això podem garantir que per fabricar aquests teixits no s’ha utilitzat mà d’obra forçada ni mà d’obra infantil i s’han pagat salaris dignes als seus treballadors.

El sector tèxtil ha estat des de fa dècades responsable de l’explotació de persones i nens arreu del món, per aquest motiu és important per Bramant i per mi que les peces tèxtils no només siguin orgàniques, sinó que han de certificar que no s’ha explotat i s’ha obligat a ningú a treballar i més a més aquell treballador ha d’haver cobrat un salari digne. Per això totes les peces estan certificades per la fundació FAIR WEAR.

L’any 2018, tenia la il·lustració d’una posidònia que vaig estampar per als meus fills. A partir d’aquest moment comença a agafar forma i vaig creant noves il·lustracions (Corall Vermell i Gorgònia Blanca) i al cap de poc es va convertint en una marca.
En un primer moment, per intentar sumar valor, les estampacions les realitzo jo al taller artesanal que instal·lo a l’estudi, però les dificultats tècniques m’impedeixen complir amb la demanda i per això des de l’any 2021, externalitzo l’estampació en tallers especialitzats situats a Sabadell i Girona. Per Bramant, la proximitat sempre és important.

 

Eduard Martínez
Creador de Bramant, allà on neix el Cap de Creus

 

Escriu-nos